Όνομα:
    Email:
        

Προφιλ

    stayros_3.jpg
  Μάνος Κοντιζάς
                            Σταύρος Κάπονας
Η Service Park ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαστικών αυτοκινήτων και των αναρτήσεων. Οι  Μάνος Κοντιζάς & Σταύρος Κάπονας, έπειτα από πολυετή εμπειρία και συνεργασία στο χώρο αυτό, ίδρυσαν την εταιρία, κύριο αντικείμενο της οποίας είναι η εμπορία ελαστικών για επιβατικά, 4x4 και φορτηγά, χωματουργικά και βιομηχανικά καθώς και η παροχή υπηρεσιών. 
Η Service Park προσφέρει στους πελάτες της μεγάλη ποικιλία ελαστικών, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες  εταιρίες κατασκευής ελαστικών, καθώς και ζάντες, αμορτισέρ, ελατήρια, ανταλλακτικά και αξεσουάρ.
Η πολυετής εμπειρία στο χώρο των ελαστικών αλλά και στους ελληνικούς αγώνες (από το 1995) μας έκανε να αποκτήσουμε ακόμα περισσότερη ειδίκευση σε βελτιώσεις  επιβατικών αυτοκινήτων. 
Η ενασχόληση με αγωνιστικά αυτοκίνητα που φτιάχνονται στο κατάστημα, έχει δώσει τη δυνατότητα συνεχούς ενημέρωσης πάνω στις εξελίξεις των ελαστικών και των αναρτήσεων, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια των πελάτών της. 
Με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τοποθέτησης, ευθυγράμμισης, ζυγοστάθμισης και τη μοναδική προσωπική εξυπηρέτηση που προσφέρει, η Service Park εγγυάται γρήγορη, οικονομική και υπεύθυνη εργασία στα αυτοκίνητα των πελάτων της. 
Η δημιουργία του καταστήματός μας στη Γ.Παπανδρέου 83 στην Μεταμόρφωση Αθήνας είναι το όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Από την αρχή το κατάστημα σημείωσε ανοδική πορεία έως και σήμερα.
 

Στόχος μας είναι να φροντίσουμε το αυτοκίνητό σας, σαν να είναι δικό μας.

 

kartes.gif

Δεχόμαστε πληρωμές με πιστωτικές κάρτες, μέχρι και 12 άτοκες δόσεις

 

Mάρκες ΕλαστικώνKατηγορίες

Login Form